2. Uluslararası Öğrenciler Fen Bilimleri Kongresi ​​

"2. Uluslararası Öğrenciler Fen Bilimleri Kongresi"nin 4-5 Mayıs 2018 tarihlerinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi'nde gerçekleştirileceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Kongremiz, İzmir Uluslararası Misafir Öğrenci Derneği ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi tarafından birlikte  düzenlenmektedir.

Kongre, bilim, mühendislik ve teknolojinin tüm alanlarıyla ilgili konularda bilginin üretilmesini ve yayılmasını teşvik etmektedir.

Kongrenin temel amacı üniversiteler, şirketler, kurumlar, dernekler ve diğer topluluklardaki uluslararası öğrencileri, araştırmacıları, bilim insanlarını ve uzmanları bir araya getirerek, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin yanı sıra dünya çapında fikirleri paylaşmak için benzersiz bir platform sağlamaktır.

Kongre Dilleri İngilizce ve Türkçe'dirSizleri bilim, mühendislik ve teknoloji ile ilgili özetler sunmaya davet ediyoruz.